Bakervarer
Bakefilosofi
I motsetning til dagens moderne bakeribransje, er vi blant de få gjenværende tradisjonelle håndverksbakeriene. Hos oss anvender vi god gammeldags håndkraft, og all bakst er bakt i ekte stenovn. Ingen maskiner kan produsere brød med kjærlighet. Drivkraften i Brødbakerne er en stor lidenskap og dedikasjon for bakverk, noe som forhåpentligvis kommer til uttrykk i håndtverket som er skapt for et kvalitetsbevisst marked.
Grunnleggerne har utviklet egne oppskrifter basert på gamle oppskriftsbaser der de kun bruker naturlige råvarer. Bakevarene våre inneholder også lite gjær da dette gir mer saftighet og bedre holdbarhet. Arbeidet er fysisk- og tidskrevende, men resultatet er produkter vi er stolte av av å kunne tilby.Vi garanterer at du smaker forskjell!


Verdier
Ferskhet er essensielt for god smak og kvalitet, og det viktigste aspektet for vår produksjon. Vi optimaliserer vår produksjonskapasitet hver dag for og produsere ferskest mulig produkter.
Kreativitet er av stor betydning for oss, og vi er opptatt av og følge utviklingen og smaksmønsteret hos våre moderne kunder. Markedet krever særegne og overraskende produkter, derfor er innovasjon viktig for fremtidens bakeribransje og tilhørende kunder. Vår bedriftsoppbygging gjør det mulig for oss og holde følge med trendene i markedet.

Brød
Vi tilbyr tradisjonelle og nyskapende produkter i mange ulike varianter. Blant brødbakst, har vi alt fra franske baguetter til dansk rugbrød, valnøttbrød, foccacia og glutenfrie rundstykker. Regal er vår hovedleverandør. Melets kvalitet er avgjørende for brødets kvalitet, noe som er av høyeste prioritet hos oss. Den unike smaken, strukturen og skorpen, gir våre brød en allsidighet og er et resultat av høye kvalitetsingredienser og produksjonsbemmaning.

Søtbakst
Søtbakstproduktene inkludere et bredt utvalg av boller, wienerbrød, scone, muffin, biscotti og mange andre fristelser. Vår croissant ble blant en rekke utvalgte bakerier, kåret til byen beste i Aftenposten høsten 2011.
Tips i forhold til oppbevaring av brød

Brødbakernes brød er ferskvare og dermed best samme dag. Vanlig romtemperatur er det beste for brød; lavere temperatur gir mindre smak. Vi anbefaler å oppbevare brød i papirposen eller direkte i en brødboks. Da bevarer du skorpens sprøhet. Dersom du oppbevarer brød i plastpose derimot, holder saftigheten seg lengre, dog blir skorpen raskt myk og seig. De fleste typer brød kan også fryses.
Vi gir deg gjerne anbefalinger og råd, og hjelper deg med å finne gode smakskombinasjoner eller det rette brødet til en spesiell anledning.