Om oss

Da eventyret startet
Brødbakerne ble etablert i juli 2007 etter tre år med planlegging, i produksjonslokaler på Jar i Bærum.
Grunnleggerne er Jean Louis Monteil, en erfaren fransk bakermester som tidligere har jobbet flere steder i Frankrike samt blant annet French Bakery og Åpent Bakeri, og Jesper Hyldegård Pedersen, en erfaren dansk bakermester som tidligere har jobbet blant annet i Åpent Bakeri og Bakeriet i Lom. Sammen ønsket de og forandre bakeribransjen.

Etablering av våre utsalgsteder
Vårt første utsalgssted åpnet i januar 2008 i samme bygg som produksjonsanlegget, "Jarhuset". En historisk bygning ble grunnlaget for en koselig, liten café og første steget mot Brødbakerne sin suksess. To år senere åpnet vi utsalget på Skøyen. Ny beliggenhet krevde konseptjusteringer, ergo økt satsing på konditori og lunsjmat. Sporene av finanskrisen var til ingen hinder, og basert på en økende business, ble vi nødt til og utvide våre produksjonsfasiliteter ved og bygge et nytt og større bakeri. September 2011, var et nytt bakeri og utsalg på Gjelleråsen i Nittedal ferdigstilt.

Nåtid
Produksjonen foregår i åpent landskap. Du som kunde har dermed full anledning til å få innblikk i hvordan vi baker våre produkter. Vi har siden oppstart ekspandert kontinuerlig og flere år har vi blitt nominert til årets gassellebedrift av DNB og Dagens Næringsliv.
I dag har vi rundt et titals bakere som jobber døgnet rundt for å produsere ferske kvalitetsvarer til våre butikker samt kjente restauranter og caféer i Oslo området.

Kvalitetskaffe
Kunnskap om tilbredning av espressodrikker er noe vi også er svært opptatt av. Vi ønsker å kunne tilfredstille de høye forventningene blant våre kunder med lidenskap for kaffe.
Kvalitetskaffe er i høyt fokus hos oss; målet vårt er fornøyde kunder til enhver tid.
Vårt mål er å supplere din frokost, lunsj eller middag med våre særegne og håndlagde brød resultert av de beste bake praktisering og oppskrifter fra Frankrike, Danmark og Norge.